10. 9. 2016

Nejšťastnější dívka na světě - Jessica Knoll

Ani FaNelliová má všechno a o čem kdy snila. Skvělou práci, nádherné šaty, skvělé bydlení a bohatého snoubence. Její život navenek působí bezchybně. V jejím nitru se však už čtrnáct let odehrává boj, který by jen tak někdo neustál. TifAni v pubertě prožila víc hrůzy, než se většině lidí podaří za celý život. Dětství v rodině nižší střední třídy s matkou, která vždycky více hleděla na to, co si o ní myslí okolí, než že by se skutečně starala o důležité věci a s citově naprosto chladným otcem, který v životě nikoho nemiloval. A to je pouze špička ledovce všech těch nepředstavitelných hrůz, kterým se rozhodla utéct mezi bohaté a úspěšné. Vypracovala se a svou minulost se snaží jednou pro vždy hodit za hlavu. Jenže jak by něco takového mohlo člověka přestat trápit?

Hlavní hrdinka Ani je bez diskuze mrcha. Normální žena s víceméně pohodovou minulostí se s ní pravděpodobně (snad mimo předsvatební touhy být co nejštíhlejší nevěstou) neztotožní naprosto v ničem. S Aninými prožitky je však s podivem, že vůbec dokáže ráno vstát z postele. Nemusíte ji mít rádi, nemusíte s ní souhlasit, ale musíte ji vyslechnout. Protože tenhle příběh vás zkrátka srazí na kolena.



Kompletní recenzi najdete na tomto odkazu.
Ráda bych touto cestou poděkovala webu cbdb.cz a nakladatelství Jota za poskytnutí recenzního výtisku.

Share:

2 komentáře:

  1. Na knížku už jsem koukala, i když mě na první pohled úplně nezaujala. Nebyla jsem si úplně jistá ani po anotaci, i když samozřejmě ani ty nejsi úplně konkrétní i kvůli tomu, že je lepší číst s minimem znalostí děje, mám jasnější představu a celkem mě to téma zajímá. Takže ji beru více na vědomí, víc knížce slíbit nemůžu, všichni známe své seznamy :D A recenze je skvělá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si nejprve nebyla jistá, ale nakonec jsem neodolala a jsem ráda, že ji mám doma :)
      Rozhodně je dobře, že moc nevíš, o čem to je. Nic si nezjišťuj :)
      Známe :D
      Díky :)

      Vymazat

Děkuji za tvůj příspěvek! Z každé zpětné vazby mám velkou radost a na veškeré komentáře odpovídám :)

Právě čtu

Právě čtu

Opozdilec
tagged: currently-reading

goodreads.com

Followers

Hledání

Instagram

Spolupracuji s

CBDB.cz - Databáze knih a spisovatelů, knihy online

O autorce

Moje fotka
Obyčejná šestadvacetiletá holka z Prahy, nadšená uživatelka instagramu, zbrklá, ale organizovaná, nekonečně zamilovaná do Odeonek. Hlavní čtenářské zaměření - krimi a thrillery. Poznámka k obsahu blogu: Použité obrázky obálek knih pocházejí ze serveru goodreads.com, cbdb.cz nebo databazeknih.cz a pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Úryvky z knih jsou v recenzích vždy označené kurzívou, jsou přímou citací knih a nevyhrazuji si na ně žádná práva. Ta podle zákona náleží autorům knih. Pokud byste mě rádi kontaktovali v jakékoli záležitosti, napište mi na e-mail: MelindaMyaddictions@gmail.com

Populární články

Čtenářský klub - kniha měsíce

Knihy měsíce

Pusťte se do společného čtení knihy měsíce a prodiskutujte ji s námi na fóru!


Kniha měsíce

Blogové narozeniny

Místo pro vaše připomínky

Název

E-mail *

Vzkaz *

Seznam knižních blogerů

Knižní blogeři