10. 6. 2018

Přítelkyně - Michelle Frances

Laura vede navenek bezchybný život. Má krásný dům, bohatého manžela a bezvadného dospělého syna Daniela, kterého si vypiplala a má s ním dodnes skvělý vztah. Jednoho dne Daniel potkává Cherry, okouzlující dívku z realitní agentury, která mu okamžitě učaruje. Laura by si moc přála s Danielovou přítelkyní dobře vycházet, ale Cherry na její přátelské signály reaguje poměrně chladně. Ba co víc, zdá se, jako by se snažila Daniela od matky odloudit nadobro. Laura pojímá podezření, zda jsou Cherryiny úmysly čisté. Jak se vlastně tahle tajemná dívka bez zázemí tak náhle objevila v životě budoucího lékaře z bohaté rodiny? Kým je, odkud pochází a hlavně, co má za lubem?

Lauřin manžel a Danielův otec je zaneprázdněný muž. Laura syna vychovala prakticky sama a po dlouhou dobu, s výjimkou jejího profesního působení v seriálovém odvětví, byl tento zázračný chlapec středobodem jejího vesmíru. Těžko proto snáší, že Daniel zběsile utíká do náručí jiné ženy a zničehonic plánuje svou budoucnost, která ochranářskou matku zahrnuje čím dál tím méně. Cherry je dívka z obyčejných poměrů, dosavadním stylem života na hony vzdálených od privilegovaného prostředí, ve kterém vyrůstal Daniel. Cherry je přesvědčená, že si zaslouží něco lepšího a ze všech sil se snaží vymanit ze svého ubohého stylu života. Za svou matku, která celá léta hrdě pracuje v supermarketu, a vrcholem vkusu jsou pro ni věci z kuponové nabídky jejího chlebodárce, se stydí a sama sobě slíbila, že nikdy nedopadne jako ona. A má plán, jak toho dosáhnout.

Recenze byla napsána pro web cbdb.cz. Její kompletní znění naleznete zde.
Za recenzní výtisk bych touto cestou ráda poděkovala webu cbdb.cz a nakladatelství XYZ.
Share:

2 komentáře:

  1. Pááni, už ta recenze byla pořádná jízda. Přítelkyně jednu dobu zahltila instagram a možná, kdyby jí tam nebylo tolik, ani bych si nepřečetla, o čem je, protože mě osobně ta obálka nijak nezaujala. Vypadá to ale ještě o to líp, když píšeš, že dokáže překvapit i člověka, co thrillery hltá, což víme, že ty jsi :)
    Ach jo, to je zase bichle, ale co nadělám. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky ♥
      Je to fakt zajímavé, bavila mě moc. Musela jsem číst a číst, jinak to nešlo :)
      To máš hned! Je tlustá, ale čte se jako 250 stránková :)

      Vymazat

Děkuji za tvůj příspěvek! Z každé zpětné vazby mám velkou radost a na veškeré komentáře odpovídám :)

Právě čtu

Právě čtu

Opozdilec
tagged: currently-reading

goodreads.com

Followers

Hledání

Instagram

Spolupracuji s

CBDB.cz - Databáze knih a spisovatelů, knihy online

O autorce

Moje fotka
Obyčejná šestadvacetiletá holka z Prahy, nadšená uživatelka instagramu, zbrklá, ale organizovaná, nekonečně zamilovaná do Odeonek. Hlavní čtenářské zaměření - krimi a thrillery. Poznámka k obsahu blogu: Použité obrázky obálek knih pocházejí ze serveru goodreads.com, cbdb.cz nebo databazeknih.cz a pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Úryvky z knih jsou v recenzích vždy označené kurzívou, jsou přímou citací knih a nevyhrazuji si na ně žádná práva. Ta podle zákona náleží autorům knih. Pokud byste mě rádi kontaktovali v jakékoli záležitosti, napište mi na e-mail: MelindaMyaddictions@gmail.com

Populární články

Čtenářský klub - kniha měsíce

Knihy měsíce

Pusťte se do společného čtení knihy měsíce a prodiskutujte ji s námi na fóru!


Kniha měsíce

Blogové narozeniny

Místo pro vaše připomínky

Název

E-mail *

Vzkaz *

Seznam knižních blogerů

Knižní blogeři