28. 1. 2017

Armada - Ernest Cline

Zack Lightman je obyčejný středoškolák z totálně ospalého městečka Beaverton v Oregonu. Chodí do školy, odpoledne pracuje v prodejně videoher a každou noc zachraňuje zemi před invazí mimozemšťanů. Tedy alespoň v rámci počítačové hry s názvem Armada, kde se léty praxe vypracoval až na šestou příčku žebříčku nejlepších pilotů všech dob a stal se tak v komunitě hráčů legendou. Vždycky toužil zažít něco jedinečného, jako třeba opravdickou mimozemskou invazi. Jenže co by to bylo za emzáky, aby si za svůj cíl vybrali to nejnudnější město modré planety? Jednoho dne však Zack na obloze zahlédne opravdový létající talíř, jako vystřižený z Armady a začne mít neodbytný pocit, že tato chvíle nejspíš změní vše, v co kdy věřil.

Zack je obsesivní hráč, ale nepatří k těm nenápadným nerdům, co nemají kamarády a nechají se šikanovat. Naopak má za sebou nemálo konfliktů a jeho záchvaty zuřivosti už ho dokázaly dostat do pěkných pár malérů. Jeho horká hlava, schopnost reakce a smysl pro spravedlnost a pravdu z něj však udělaly jednoho z nejslavnějších hráčů Armády. A to je taky důvod, proč si ho Obranná aliance Země vybrala jako nového rekruta.



Celá recenze k dispozici na cbdb.cz.
Touto cestou bych ráda poděkovala za recenzní výtisk nakladatelství Knižní klub a serveru cbdb.cz
Share:

2 komentáře:

  1. Ne, ne, ne, tohle me tak mrzi. Urcite si ji prectu, ale zmrazim sva ocekavani :) Mam spis chut znovu otevrit RPO :)) Recenze je ale skvela, jak uz jsem psala nekolikrat, kritiku umis oargumentovat a nezapomenes i neco vyzdvihnout :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě taky. Ani si nedovedeš představit, jak moc. Honzovi se ale třeba moc líbila :)
      Já si pak na napravení chuti pustila asi třikrát celou audioknihu RPO :D :D
      Díky moc, to jsem ráda, že se to nezměnilo a pořád mi to vychází podle mých představ :)

      Vymazat

Děkuji za tvůj příspěvek! Z každé zpětné vazby mám velkou radost a na veškeré komentáře odpovídám :)

Právě čtu

Právě čtu

Opozdilec
tagged: currently-reading

goodreads.com

Followers

Hledání

Instagram

Spolupracuji s

CBDB.cz - Databáze knih a spisovatelů, knihy online

O autorce

Moje fotka
Obyčejná šestadvacetiletá holka z Prahy, nadšená uživatelka instagramu, zbrklá, ale organizovaná, nekonečně zamilovaná do Odeonek. Hlavní čtenářské zaměření - krimi a thrillery. Poznámka k obsahu blogu: Použité obrázky obálek knih pocházejí ze serveru goodreads.com, cbdb.cz nebo databazeknih.cz a pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Úryvky z knih jsou v recenzích vždy označené kurzívou, jsou přímou citací knih a nevyhrazuji si na ně žádná práva. Ta podle zákona náleží autorům knih. Pokud byste mě rádi kontaktovali v jakékoli záležitosti, napište mi na e-mail: MelindaMyaddictions@gmail.com

Populární články

Čtenářský klub - kniha měsíce

Knihy měsíce

Pusťte se do společného čtení knihy měsíce a prodiskutujte ji s námi na fóru!


Kniha měsíce

Blogové narozeniny

Místo pro vaše připomínky

Název

E-mail *

Vzkaz *

Seznam knižních blogerů

Knižní blogeři