5. 2. 2018

Byly tady, a už nejsou - Haylen Beck

Audra se odhodlala opustit svého manipulativního a násilnického manžela, naložila auto nejnutnějšími věcmi a společně se svými dvěma dětmi uhání přes půlku Spojených států co nejdále od něj. Po několika dnech ji zastaví policie kvůli drobnému dopravnímu přestupku, a jak se později ukáže taky kvůli nelegálnímu nákladu. Audra je odvezena na stanici a zavřena do cely. Jakmile se začne zajímat, kam zástupkyně šerifa, která byla k jejímu zatčení přivolána, odvezla její děti, zatýkající šerif Audře sdělí, že v jejím autě žádné děti nebyly. Dopravní přestupek je najednou to poslední, co všechny zajímá. Kam se Sean a Louise poděli a kdo má podíl na jejich zmizení? Uvěří FBI spíše policejním důstojníkům, nebo matce s pohnutou minulostí, jež odvedla děti od otce sociálce navzdory?

Audra v sobě konečně našla dost odvahy a síly, aby opustila Patricka. Muže, který ji nejspíš nikdy nemiloval a pouze ji toužil vlastnit, což dával najevo hrubostí a zastrašováním. Audra jeho manipulacím propadla, ale nakonec se stalo něco, co jí otevřelo oči. Audra s desetiletým Seanem a šestiletou Louise bez ohlédnutí opouští New York a jede za poslední nadějí na lepší život, která jim ještě zbyla.

Recenze byla napsána pro web cbdb.cz. Její kompletní znění naleznete zde.
Za recenzní výtisk bych touto cestou ráda poděkovala webu cbdb.cz a nakladatelství Motto.
Share:

2 komentáře:

  1. Někdy mám pocit, že už nejsou thrillery bez nedůvěryhodných žen závislých na alkoholu nebo něčem jiném. Zároveň nějak v příběhu nemusím úplně moc policejní složky jako takové, ale jinak to zní moc dobře :) Zvlášť, když za to ručíš vlastní pověstí :D Skvělá recenze.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem dlouho nepotkala hrdinku, co by nechlastala jak duha a trochu jí nešplouchalo na maják :D snad tento trend zase opadne :D

      Vymazat

Děkuji za tvůj příspěvek! Z každé zpětné vazby mám velkou radost a na veškeré komentáře odpovídám :)

Právě čtu

Právě čtu

Opozdilec
tagged: currently-reading

goodreads.com

Followers

Hledání

Instagram

Spolupracuji s

CBDB.cz - Databáze knih a spisovatelů, knihy online

O autorce

Moje fotka
Obyčejná šestadvacetiletá holka z Prahy, nadšená uživatelka instagramu, zbrklá, ale organizovaná, nekonečně zamilovaná do Odeonek. Hlavní čtenářské zaměření - krimi a thrillery. Poznámka k obsahu blogu: Použité obrázky obálek knih pocházejí ze serveru goodreads.com, cbdb.cz nebo databazeknih.cz a pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Úryvky z knih jsou v recenzích vždy označené kurzívou, jsou přímou citací knih a nevyhrazuji si na ně žádná práva. Ta podle zákona náleží autorům knih. Pokud byste mě rádi kontaktovali v jakékoli záležitosti, napište mi na e-mail: MelindaMyaddictions@gmail.com

Populární články

Čtenářský klub - kniha měsíce

Knihy měsíce

Pusťte se do společného čtení knihy měsíce a prodiskutujte ji s námi na fóru!


Kniha měsíce

Blogové narozeniny

Místo pro vaše připomínky

Název

E-mail *

Vzkaz *

Seznam knižních blogerů

Knižní blogeři