29. 11. 2016

Stalkeři - Paul Finch

Už více než dva roky se na stole jistého policejního oddělení v Londýně kupí složky až příliš velkého množství neobjasněných případů záhadných zmizení. Osmatřicet žen, vedoucích naprosto nekonfliktní a téměř perfektní život, který, jak se zdá, žádná z nich neměla důvod opustit. Mark Heckenburg je posledním detektivem, který se předpokládanými únosy, které spolu mohou, ale nemusí souviset, stále zabývá a věří v dopadení pachatele. Oddělení sériových zločinů však již začíná být zatěžko platit svého nejlepšího detektiva za práci ve slepé uličce a z vyšetřování ho odvolají. On se však nehodlá vzdát. Rozhodně ne ve chvíli, kdy se s ním spojí sestra jedné z obětí.

Mark Heckenburg, přáteli přezdívaný Heck, je skvělý detektiv, který si však nikdy moc nepotrpěl na pravidla. Odvolání z případu a nařízená tříměsíční dovolená jsou sotva podnětem, který by ho dokázal zastavit v momentě, kdy má pocit, že je konečně něčemu na stopě. V Londýně totiž operuje takzvaný Klub sympaťáků. Skupina otrlých gangsterů, kteří dokáží zařídit cokoli, stačí, když máte dostatečně perverzní choutky a jste ochotni za diskrétní dobrodružství odevzdat patřičný obnos peněz.

Kompletní recenzi si můžete přečíst na cbdb.cz
Za recenzní výtisk děkuji cbdb.cz a nakladatelství Domino.
Share:

6 komentářů:

  1. PERFEKTNÍ recenze. Nic víc nenapíšu, protože nic víc není třeba :)

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělá recenze a příběh zní skvěle, téma, série, osobní život detektiva, tohle je taky moje, takže se po tom určitě podívám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, mrkni :) Je toho hodně, co je potřeba omrknout, ale já za tebe ráda vytřídím to, co za to stojí ;)

      Vymazat

Děkuji za tvůj příspěvek! Z každé zpětné vazby mám velkou radost a na veškeré komentáře odpovídám :)

Právě čtu

Právě čtu

Opozdilec
tagged: currently-reading

goodreads.com

Followers

Hledání

Instagram

Spolupracuji s

CBDB.cz - Databáze knih a spisovatelů, knihy online

O autorce

Moje fotka
Obyčejná šestadvacetiletá holka z Prahy, nadšená uživatelka instagramu, zbrklá, ale organizovaná, nekonečně zamilovaná do Odeonek. Hlavní čtenářské zaměření - krimi a thrillery. Poznámka k obsahu blogu: Použité obrázky obálek knih pocházejí ze serveru goodreads.com, cbdb.cz nebo databazeknih.cz a pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Úryvky z knih jsou v recenzích vždy označené kurzívou, jsou přímou citací knih a nevyhrazuji si na ně žádná práva. Ta podle zákona náleží autorům knih. Pokud byste mě rádi kontaktovali v jakékoli záležitosti, napište mi na e-mail: MelindaMyaddictions@gmail.com

Populární články

Čtenářský klub - kniha měsíce

Knihy měsíce

Pusťte se do společného čtení knihy měsíce a prodiskutujte ji s námi na fóru!


Kniha měsíce

Blogové narozeniny

Místo pro vaše připomínky

Název

E-mail *

Vzkaz *

Seznam knižních blogerů

Knižní blogeři