8. 5. 2016

Podezřelý č. 1 - James Patterson & Maxine Paetro (Private #2)

Jack Morgan vede úspěšnou vyšetřovací agenturu Private a víceméně spořádaný život. Válečná minulost ho připravila na mnohé, i když si s sebou nese démony, na které by nejraději zapomněl. Nyní se vrací z cest a ve své posteli nalezne svou mrtvou milenku Colleen. Jelikož se nedávno nadobro rozešli, Colleen to nenesla moc dobře a Jack je vlastníkem střelné zbraně, stává se hlavním podezřelým v případě její vraždy.

Jack Morgan to v životě neměl nikdy úplně nejjednodušší. Vyrůstal se svým dvojčetem Tommym, který mezi svatoušky rozhodně nepatří a otcem, jež mu na krk hodil rodinnou firmu pár dní před tím, než byl ubodán ve vězeňských sprchách, kde si odpykával doživotní trest za únos a vydírání.


Kompletní recenze byla napsána pro KNIHCENTRUM revue.
Můžete si ji přečíst na následujícím odkazu.


Share:

2 komentáře:

  1. Pááni, mě to vždycky překvapí i tou anotací a tvým popisem, nechápu, kam na to Patterson pořád chodí. Tohle zní ale opravdu perfektně, plné akce, což podněcují, jak jsem už sama zjistila, krátké kapitoly. Budu si muset zase něco přečíst, ale teď se toho navalilo :) Moc hezká recenze, věřím, že James ti jde od ruky už sám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mi není jasný, kde bere inspiraci. Je to prostě frajer :)
      To musíš :) Já byla na Světě knihy v pokušení si zase doplnit sbírku, ale nakonec jsem musela z finančních důvodů odolat (i když 49,- za kus není moc, přece jen....bohužel)
      K němu se můžu přiklonit kdykoli a bude mě bavit :) Je to moje jistota

      Vymazat

Děkuji za tvůj příspěvek! Z každé zpětné vazby mám velkou radost a na veškeré komentáře odpovídám :)

Právě čtu

Právě čtu

Opozdilec
tagged: currently-reading

goodreads.com

Followers

Hledání

Instagram

Spolupracuji s

CBDB.cz - Databáze knih a spisovatelů, knihy online

O autorce

Moje fotka
Obyčejná šestadvacetiletá holka z Prahy, nadšená uživatelka instagramu, zbrklá, ale organizovaná, nekonečně zamilovaná do Odeonek. Hlavní čtenářské zaměření - krimi a thrillery. Poznámka k obsahu blogu: Použité obrázky obálek knih pocházejí ze serveru goodreads.com, cbdb.cz nebo databazeknih.cz a pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Úryvky z knih jsou v recenzích vždy označené kurzívou, jsou přímou citací knih a nevyhrazuji si na ně žádná práva. Ta podle zákona náleží autorům knih. Pokud byste mě rádi kontaktovali v jakékoli záležitosti, napište mi na e-mail: MelindaMyaddictions@gmail.com

Populární články

Čtenářský klub - kniha měsíce

Knihy měsíce

Pusťte se do společného čtení knihy měsíce a prodiskutujte ji s námi na fóru!


Kniha měsíce

Blogové narozeniny

Místo pro vaše připomínky

Název

E-mail *

Vzkaz *

Seznam knižních blogerů

Knižní blogeři