26. 4. 2014

Rozděleni časem - V pasti - Julie Cross

Jackson se rozhodl opustit svou Holly a Adama, aby je uchránil před Nepřáteli času. V jeho přítomnosti by Holly totiž neustále hrozilo nebezpečí. 
Jackson se přidává k organizaci, jež si říká Bouře a začíná výcvik na agenta CIA. Občas to není snadné, protože ostatní agenti, obzvláště Jenni Stewartová ho nemají příliš v lásce. Nakonec se Jackson celkem sblíží se svou parťačkou Lily Kendrickovou. Agenti bouře na své nováčky však nejsou zrovna nejhodnější. Testují je ve všech možných situacích. Dokonce na ně zkouší technologie z budoucnosti. 
Agenti jsou vysláni na misi do Německa. Misi, která měla být v podstatě snadná, ale poněkud se vymkne kontrole. Objeví se zde záhadná bomba, která se nepodobá ničemu s čím se naši agenti doposud setkali. A taky spousta nepřátel času. Vše se malinko zvrtne. 
Později jsou Jackson, Kendricková, Stewartová a Mason vysláni na misi do New Yorku. Přesně tam, kam se Jackson za žádnou cenu nechce vrátit. Do místa, kde prožil všechny krásné okamžiky s Holly. Má nutkání promluvit si s jeho geniálním přítelem Adamem a to víc, než kdy dřív. Co víc, na misi s nimi není ani agent Meyer starší, ani velitel Marshall. Vše začíná být čím dál divnější a vše se komplikuje. Jakou úlohu v tom všem hraje senátor Healy? A jakto, že má Jacksonův otec zase další tajemství? A co tu u všech všudy tropí Holly? A odkud vlastně přichází malá holčička jménem Emily, která se zatraceně podobá Jacksonově zesnulé sestře Courtney? A co všechny teorie o cestování v čase, poloskocích a thomasovských dokonalých skocích? Abych řekla pravdu, ve všech těch teoriích jsem se místy trochu ztrácela. Kdy může Jackson něco změnit a kdy do minulosti vlastně opravdu skočil a kdy ne. Kdy vytvořil novou časovou linii a kdy svou přítomností může změnit budoucnost. Ale to nevadí. Možná kdybych se nad tím trochu zamyslela, vše by bylo jasnější. Ale řekla bych, že to nebylo účelem mojo odpočinkové četby.
Dostáváme mnoho odpovědí na otázky z prvního dílu, ale zase se spousta otázek pokládá. Konec je otevřený až to bolí.
Mám tyto postavy hrozně ráda. Těším se na pokračování a čekání bude úmorné. Snad se dočkám. Moc príma čtení. Vřele doporučuji. 4 hvězdičky
Share:

0 komentářů:

Okomentovat

Děkuji za tvůj příspěvek! Z každé zpětné vazby mám velkou radost a na veškeré komentáře odpovídám :)

Právě čtu

Právě čtu

Opozdilec
tagged: currently-reading

goodreads.com

Followers

Hledání

Instagram

Spolupracuji s

CBDB.cz - Databáze knih a spisovatelů, knihy online

O autorce

Moje fotka
Obyčejná šestadvacetiletá holka z Prahy, nadšená uživatelka instagramu, zbrklá, ale organizovaná, nekonečně zamilovaná do Odeonek. Hlavní čtenářské zaměření - krimi a thrillery. Poznámka k obsahu blogu: Použité obrázky obálek knih pocházejí ze serveru goodreads.com, cbdb.cz nebo databazeknih.cz a pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Úryvky z knih jsou v recenzích vždy označené kurzívou, jsou přímou citací knih a nevyhrazuji si na ně žádná práva. Ta podle zákona náleží autorům knih. Pokud byste mě rádi kontaktovali v jakékoli záležitosti, napište mi na e-mail: MelindaMyaddictions@gmail.com

Populární články

Čtenářský klub - kniha měsíce

Knihy měsíce

Pusťte se do společného čtení knihy měsíce a prodiskutujte ji s námi na fóru!


Kniha měsíce

Blogové narozeniny

Místo pro vaše připomínky

Název

E-mail *

Vzkaz *

Seznam knižních blogerů

Knižní blogeři