19. 4. 2015

Čtenářský klub - návrhy na knihu května

Zní to sice neuvěřitelně, ale opět nastal čas na výběr knihy pro Čtenářský klub na další měsíc. Duben se přehoupl do druhé poloviny a tentokrát bych vám ráda poskytla víc času na návrhy, hlasování i samotné sehnání knihy. V dubnu se zatím moc nediskutovalo a proto vás chci povzbudit a pošťouchnout - pusťte se do čtení a psaní! Přece v tom Radynku, která jako jediná statečná do fóra přispěla, nenecháte samotnou! Seznam tajných přání je tenoučká knížečka, kterou jste sami vybrali. Tak je čas se do ní pustit :) Vážně je moc prima a je to taková jednodenní záležitost, tak se toho nebojte :)
Ale teď už očekávám v komentářích záplavu návrhů na knihu května. Za pár dní pak vyvěsím anketu a klasicky budete moci hlasovat (pouze jednou, ale pro libovolný počet knížek). 
Co byste rádi četli, ale nějak na to nemáte nikdy náladu, protože se do dané knížky nechcete pouštět sami? U jaké knížky máte pocit, že by se zážitek z ní umocnil při čtení spolu s dalšími nadšenci? 
Veškeré info ohledně čtenářského klubu najdete pod štítkem Čtenářský klub, takže pokud ještě nevíte oč jde, mrkněte se tam. Zveřejnění ankety oznámím na facebooku

Užitečné odkazy:
FÓRUM
ÚVODNÍ PŘÍSPĚVEK - JAK ČTENÁŘSKÝ KLUB FUNGUJE

Share:

20 komentářů:

  1. V šedých tónech! Nepřestanu s tím, prostě tam musí být!!! A Kostičas a Cinder, jenže to jsou první díly sérií, no...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nepřestávej :) Na mě taky smutně kouká a je to jedna z těch, na které nikdy není ta správná konstalace hvězd, ale společné čtení by to mohlo napravit :)

      Vymazat
  2. V šedých tónech je dobrý nápad. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Na Seznam se brzy vrhnu. ;)
    Stříbrná zátoka/Než jsem tě poznala, Volání kukačky, Jsme přeci sestry, Vypravěčka, Esej o tragédii, Papírová města, .....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vrhej, vrhej! Já možná už dnes večer :)
      Nějakou Moyesovou bych taky snesla :) Volání kukačky mě nenapadlo, ale leží mi v knihovně už přes rok a detektivku bych si společně přečetla moc ráda! :) Esej už jsem četla, ale to by asi nevadilo :) Papírová města si chci přečíst moc, jen se bojím, aby nešlo o zklamání jako u Aljašky...přece jen je ten námět dost podobný... :)

      Vymazat
  4. Souhlasím, V šedých tónech je dobrý nápad :) Nebo Esej o tragédii :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě je zařadím do ankety, když se tu objevily víckrát :)

      Vymazat
  5. Teď mám doma knihu Navždy tvůj od Daniela Glattauera. O tomto autorovi jsem v poslední době dost slyšela, možná by jeho knihy mělo zájem objevit i více lidí. Navíc je to tenká knížka, a co jsem slyšela, tak i dost zajímavá :). Jsem i pro Papírová města - mám je doma už dlouho, ještě jsem se do nich nepustila, navíc bude brzy film, takže mnoho podnětů k diskuzi! :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tuhle knížku mám zrovna taky půjčenou z knihovny :) Glattauera můžu, před nějakými dvěma lety jsem četla jeho duologii, která se mi navždy vryla do paměti svou čtivostí a tím, jak byla úžasně milá :)
      Papírová města by se mi asi zamlouvala, je pravda, že s blížícím se filmem by to mohlo být ještě zajímavější :)

      Vymazat
  6. Já bych byla pro Agnes. Když to minule nevyšlo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zařadit ji můžeme, minule ji chtělo celkem hodně lidí .)

      Vymazat
    2. S Agnes taky souhlasím! :-D

      Vymazat
    3. Prima :) Hlavně pak nezapomeňte hlasovat v anketě :) Návrh se jako hlas nepočítá, protože u ankety nelze zjistit, kdo hlasoval a kdo ne a chci se vyhnout dvojitým hlasům :)

      Vymazat
  7. Volání kukačky, Cinder, Bestie od Dominika Dána

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bestii bych celkem brala :) Prý je to vtipné a dobře psané, navíc detektivka, což bych řekla, že by mohlo být velké plus do diskuze :)

      Vymazat
  8. Já už jsem se dneska konečně dostala k Seznamu, takže už jsem též přispěla, mám to jen tak tak, ale ještě stíhám :)
    Já jsem asi taky opět pro Agnes, V šedých tónech, klidně bych si dala i nějakou detektivku, to by mohlo být zajímavé na diskuzi (a třeba Dominik Dán je teď hodně vychvalovaný) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se na něj možná dnes vrhnu, ale nic neslibuji :)
      Agnes i V šedých tónech zařadíme. Bestii taky :) Rozhodně by se šikla pro změnu nějaká detektivka :)

      Vymazat

Děkuji za tvůj příspěvek! Z každé zpětné vazby mám velkou radost a na veškeré komentáře odpovídám :)

Právě čtu

Právě čtu

Opozdilec
tagged: currently-reading

goodreads.com

Followers

Hledání

Instagram

Spolupracuji s

CBDB.cz - Databáze knih a spisovatelů, knihy online

O autorce

Moje fotka
Obyčejná šestadvacetiletá holka z Prahy, nadšená uživatelka instagramu, zbrklá, ale organizovaná, nekonečně zamilovaná do Odeonek. Hlavní čtenářské zaměření - krimi a thrillery. Poznámka k obsahu blogu: Použité obrázky obálek knih pocházejí ze serveru goodreads.com, cbdb.cz nebo databazeknih.cz a pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Úryvky z knih jsou v recenzích vždy označené kurzívou, jsou přímou citací knih a nevyhrazuji si na ně žádná práva. Ta podle zákona náleží autorům knih. Pokud byste mě rádi kontaktovali v jakékoli záležitosti, napište mi na e-mail: MelindaMyaddictions@gmail.com

Populární články

Čtenářský klub - kniha měsíce

Knihy měsíce

Pusťte se do společného čtení knihy měsíce a prodiskutujte ji s námi na fóru!


Kniha měsíce

Blogové narozeniny

Místo pro vaše připomínky

Název

E-mail *

Vzkaz *

Seznam knižních blogerů

Knižní blogeři