31. 3. 2014

H.I.V.E. - Overlord protocol - Mark Walden


Zase jedno slunečné nedělní odpoledne a to by bylo, abych ho nevyužila k povalování se a čtení. Tentokrát jsem popadla druhý díl série H.I.V.E. kterou jsem objevila díky Goodreads. Ooo mocný to nástroj :)



Ten chlápek prostě psát umí :) 
Tentokrát jsme uvedeni do příběhu scénou, kdy Otto padá z obří výšky pravděpodobně z letadla a hrozně zuří. Chce se pomstít. Teprve po této vložce jsme uvedeni do situace. Wingův otec zemřel a Wing se ještě s jedním kamarádem může vydat na jeho pohřeb, přestože jinak studentům H.I.V.E. není dovoleno opustit areál ostrova. Samozřejmě si vybere svého nejlešího přítele a parťáka Otta. Nerovi se to moc nezdá, že by dva z jeho nejtalentovanějších žáků měli opustit akademii, ale nemůže proti tomu nic dělat, tak s nimi alespoň pošle Raven, jeho věrnou pomocnici a nejlepší assasinku, co kdy žila. Chlapci s Raven a se dvěma agenty letí do Tokya, kde mají zajištěno bezpečné ubytování. 
Laura mezitím zachytí podivný kód, který se někdo tajně snaží odeslat z HI.I.V.E. ven. Než se jí ho podaří rozluštit, situace se komplikuje a když se jí to povede, už může být pozdě.
V Tokyu už se chlapci další den chystají na pohřeb, když v tom je přepadne banda ninjů a nikdo nezůstane ušetřen. Wing je střelen do prsou a následně unesen. V tom vybuchne bomba. Nikdo v okolí neměl přežít. Raven a její obdivuhodné reflexy však opět zachraňují situaci. Otto a Raven zjišťují, že za útokem ninjů je něco mnohem závažnějšího a děsuplnějšího a musí se to pokusit zastavit. 
To by bylo, aby tam kde je Otto se nesemlela nějaká katastrofa. To by bylo, aby si Otto nevěděl rady.
Další napínavý díl zajímavé série mám za sebou. Líbilo se mi to. Moc.

Poznámky co mě pobavily:
Binary brothers :D jako reference na agenty se jmény Agent Zero a Agent One 
Co by mohlo potěšít Katherine Paul...na straně 274 zmíněn Hannibal Lecter ;)

4 hvězdičky jen to hvízdne :) 
Share:

2 komentáře:

  1. Zní to fakt skvěle, hrozně ráda bych si to koupila, akorát teď šetřím na jednu sérii, která není zrovna levná (Hannibal Lecter od T. Harrise, náhoda! :D), takže mám zatím s knihami utrum. :D Nicméně jednou se k tomu (snad!) dostanu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě si přečti. Je to skvělé :) Nijak náročná četba ani jazyk, ale člověk se aspoň pobaví a odpočine po náročném dni :) Navíc jsem sérii pořídila v Luxoru- 99 Kč za kus :) Naneštěstí chybí poslední díl, tak ten budu muset splašit bůhví kde, ale co nadělám :)

      Vymazat

Děkuji za tvůj příspěvek! Z každé zpětné vazby mám velkou radost a na veškeré komentáře odpovídám :)

Právě čtu

Právě čtu

Opozdilec
tagged: currently-reading

goodreads.com

Followers

Hledání

Instagram

Spolupracuji s

CBDB.cz - Databáze knih a spisovatelů, knihy online

O autorce

Moje fotka
Obyčejná šestadvacetiletá holka z Prahy, nadšená uživatelka instagramu, zbrklá, ale organizovaná, nekonečně zamilovaná do Odeonek. Hlavní čtenářské zaměření - krimi a thrillery. Poznámka k obsahu blogu: Použité obrázky obálek knih pocházejí ze serveru goodreads.com, cbdb.cz nebo databazeknih.cz a pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Úryvky z knih jsou v recenzích vždy označené kurzívou, jsou přímou citací knih a nevyhrazuji si na ně žádná práva. Ta podle zákona náleží autorům knih. Pokud byste mě rádi kontaktovali v jakékoli záležitosti, napište mi na e-mail: MelindaMyaddictions@gmail.com

Populární články

Čtenářský klub - kniha měsíce

Knihy měsíce

Pusťte se do společného čtení knihy měsíce a prodiskutujte ji s námi na fóru!


Kniha měsíce

Blogové narozeniny

Místo pro vaše připomínky

Název

E-mail *

Vzkaz *

Seznam knižních blogerů

Knižní blogeři