10. 2. 2017

Čtvrtý hrob pod nohama - Darynda Jones (Charley Davidson #4)

Charley Davidson si po posledním případu, který se zvrhl v nevídané panoptikum bolesti, agonie a mučení vzala pracovní volno. Jejím jediným pojítkem s příčetností je dálkový ovladač, nesmysly z teleshoppingu a samozřejmě Cookie. Když však "na její dveře zaklepe" žena jménem Harper, která má pocit, že ji někdo pronásleduje a snaží se ji zabít, sebere se a rozhodne se Harper vyslechnout a pomoci jí toho darebáka najít. Charleyin vrozený čich na případy, které má smysl řešit ji vytáhne z dvouměsíční sebelítostivé letargie a vyráží mezi živé lidi.
Na pokoji ji nenechávají samozřejmě ani nebožtíci a už vůbec ne Reyes Farrow, syn Satanův, který ví nejlíp, jak Charlyeinu krev v žilách rozproudit závratnou rychlostí.

Charley je Smrtka a s takovým údělem samozřejmě nemůže být úplně normální. Se svým osudem se vyrovnala už dávno, ale s některými věcmi se zkrátka smířit nezvládne ani někdo tak odolný, jako je ona. Charley je vtipná, prostořeká, pohotová a cílevědomá. Jakmile se pro něco rozhodne, nikdo a nic ji od jejího úmyslu nedokáže odradit. Vždy má po ruce vyhýbavou odpověď a také několik nadpřirozených ochránců, jež ji tahají z průšvihů, do kterých se dostává s takovou samozřejmostí, s jakou se jiní nadechují.

Tato recenze byla napsána pro KNIHCENTRUM Revue. Její kompletní znění si můžete přečíst zde.

Ráda bych touto cestou poděkovala knihcentrum.cz a BETA Dobrovský za poskytnutí recenzního výtisku.

65%
Share:

5 komentářů:

  1. No, jistě, další série, kterou mám v hledáčku, to už asi nemá ani cenu psát :D Nalákala jsi mě na ni hlavně ty a potom jsem o ní slyšela i od dalších :) Těším se na to moc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje nadšení s tímto dílem lehce ochladlo, ale stejně jsem odhodlaná jet dál :D Ono když jednu postavu k smrti nesnášíš, tak je to na houby no :D

      Vymazat
  2. Po téhle sérii pokukuji už delší dobu. Dokonce jsem se už i dokopala k tomu si ji dát do čtečky, doufám, že se k ní brzy dostanu, protože vypadá opravdu skvěle. :)

    Fandom Before Blood CZ

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je plná skvělého humoru a hlášek :) Hodně mě na tom většinou baví ta detektivní zápletka, ta erotická část je na mě trochu přehnaná a neuvěřitelná, že může být někdo takový pako, ale budiž. Autorky styl mě baví :)

      Vymazat
  3. Neviete či sú niekde preložené aj ostatné časti? Ďakujem, odpoveď mi prosím pošlite na mail, tam som stále. miselklempova@gmail.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj příspěvek! Z každé zpětné vazby mám velkou radost a na veškeré komentáře odpovídám :)

Právě čtu

Právě čtu

Opozdilec
tagged: currently-reading

goodreads.com

Followers

Hledání

Instagram

Spolupracuji s

CBDB.cz - Databáze knih a spisovatelů, knihy online

O autorce

Moje fotka
Obyčejná šestadvacetiletá holka z Prahy, nadšená uživatelka instagramu, zbrklá, ale organizovaná, nekonečně zamilovaná do Odeonek. Hlavní čtenářské zaměření - krimi a thrillery. Poznámka k obsahu blogu: Použité obrázky obálek knih pocházejí ze serveru goodreads.com, cbdb.cz nebo databazeknih.cz a pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Úryvky z knih jsou v recenzích vždy označené kurzívou, jsou přímou citací knih a nevyhrazuji si na ně žádná práva. Ta podle zákona náleží autorům knih. Pokud byste mě rádi kontaktovali v jakékoli záležitosti, napište mi na e-mail: MelindaMyaddictions@gmail.com

Populární články

Čtenářský klub - kniha měsíce

Knihy měsíce

Pusťte se do společného čtení knihy měsíce a prodiskutujte ji s námi na fóru!


Kniha měsíce

Blogové narozeniny

Místo pro vaše připomínky

Název

E-mail *

Vzkaz *

Seznam knižních blogerů

Knižní blogeři