16. 9. 2015

Kosti nikdy nelžou - Kathy Reichs (Temperance Brennan #17)

Temperance Brennanová utrpěla totální porážku na poli spravedlnosti pouze jedinkrát. Před lety jí a jejímu kolegovi Andrew Ryanovi o chlup unikla sociopatka Anique Pomerleauová, která se vyžívala ve věznění, zneužívání, mučení a zabíjení nezletilých dívek. Nyní se jako v noční můře znovu objevují oběti odpovídající jejímu modu operandi. Podaří se nyní Tempe dopadnout vražedkyni dřív, než zemřou další nevinné dívky? Zvládne bez ztráty příčetnosti pracovat se Skinnym Slidellem, skvělým policistou, ale protivným společníkem? A dokáže to všechno bez Ryana, který se zotavuje z ran, které mu uštědřil život, kdesi v tropické Kostarice?



Kompletní recenze byla napsána pro KNIHCENTRUM revue a naleznete ji na tomto odkazu.


Share:

2 komentáře:

  1. Sedmnacty dil? :D to je slusne cislo :) zni to skvele a ja vysetrovani miluju, ale tech detektivek je tolik, ktere bych chtela stihnout :)) hrozny, hrozny :) ale recenze je super, nektera prirovnani apod. jsou vazne paradni, recenti ozivi a pobavi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak! A já četla všechny :D Některé vícekrát :D
      No tak tyhle bys rozhodně měla posunout na priority seznamu trochu nahoru, protože spolu s Pattersonem jsou to dva lidé, kteří na poli detektivky rozhodně vědí, co dělají :)
      Děkuju moc :) To jsem ráda! :)

      Vymazat

Děkuji za tvůj příspěvek! Z každé zpětné vazby mám velkou radost a na veškeré komentáře odpovídám :)

Právě čtu

Právě čtu

Opozdilec
tagged: currently-reading

goodreads.com

Followers

Hledání

Instagram

Spolupracuji s

CBDB.cz - Databáze knih a spisovatelů, knihy online

O autorce

Moje fotka
Obyčejná šestadvacetiletá holka z Prahy, nadšená uživatelka instagramu, zbrklá, ale organizovaná, nekonečně zamilovaná do Odeonek. Hlavní čtenářské zaměření - krimi a thrillery. Poznámka k obsahu blogu: Použité obrázky obálek knih pocházejí ze serveru goodreads.com, cbdb.cz nebo databazeknih.cz a pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Úryvky z knih jsou v recenzích vždy označené kurzívou, jsou přímou citací knih a nevyhrazuji si na ně žádná práva. Ta podle zákona náleží autorům knih. Pokud byste mě rádi kontaktovali v jakékoli záležitosti, napište mi na e-mail: MelindaMyaddictions@gmail.com

Populární články

Čtenářský klub - kniha měsíce

Knihy měsíce

Pusťte se do společného čtení knihy měsíce a prodiskutujte ji s námi na fóru!


Kniha měsíce

Blogové narozeniny

Místo pro vaše připomínky

Název

E-mail *

Vzkaz *

Seznam knižních blogerů

Knižní blogeři