18. 2. 2014

Dnešní nadílka!!

Je to tady, je to tady!!!! Konečně mi dorazily balíčky s knížkama, které jsem objednávala z  Book depository což je skvělý internetový obchod s knížkami, kdybyste ho náhodou neznali. Sídlí v Anglii a je tak super, že ani neplatíte za poštovné. Najdete ho případně ZDE. Platí se kreditkou přes internet nebo Pay palem, jakmile zaplatíte, tak vám do několika (v mém případě asi 5 dnů, protože jsem to platila v pátek, takže se to přes víkend trochu protáhlo) přijde upozornění, že balíček byl zabalen a je na cestě a za dalších pár dní je u vás :) Moc si nedělají hlavu s tím, že by celou objednávku posílali najednou, mně poslali druhý balíček asi 4 dny po prvním, ale přišly mi ve stejný den. A tady ty krásky jsou. První dva díly druhé série CHERUB! Ach! People's republic mají malilinkato poškozený kousek hřbetu, ale u paperbacku je poškození hřbetu stejně nevyhnutelné i když knížku přečtete třeba jen jednou a já ji nejspíš budu číst tak 20x, takže se tím ani netrápím (jako nakrklo mě to, ale co nadělám že? :))
Teď už jen čekat na poslední knížku z mojí první (a rozhodně ne poslední objednávky), kterou je třetí díl s názvem Black Friday. Dělala jsem předobjednávku paperbacku, abych měla celou sérii ve stejném vydání, takže musím ještě počkat mučivých asi 40 dní, než knížka vůbec vyjde. Ale co, to už vydržím! Kdo ode mě občas něco přečte, tak asi ví, že CHERUB, série o dětských tajných agentech je prostě moje srdcová série a dá se říct i nejoblíbenější (spolu s HP samozřejmě), takže se nemůžu dočkat, až budu mít všechny doma!!!!


Share:

4 komentáře:

  1. O této stránce mluví úplně každý, jenže já co jsem neanglicky čtecí člověk to mám hrozně těžké :/ Ale jinak ke knihám blahopřeji! Přijímat takové milé a krásné balíčky musí být lahůůůdka! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to vážně boží! :) Mě čtení v angličtině baví :) Je to zase trošku jiný zážitek a člověk má aspoň dobrý pocit, že jeho koníček mu taky třeba pomůže rozšířit slovní zásobu a podobně :D Navíc se můžu vytahovat, jak jsem dobrá, že čtu anglicky :D A to ses anglicky vůbec neučila? Nebo si jen nevěříš? Protože to se časem poddá ;) Navíc je na světě tolik bezva knížek, které v češtině nelze sehnat a ani třeba nikdy nebudou přeloženy :) A v angličtině se dá sehnat skoro vše :)

      Vymazat
  2. Bookdepository je super, minule jsem objednávala knih 6, oni to tam mají přímo psáno, že posílají každou zvlášť.. pošťačka mi to rovnou nechala na poště a oznámila, že prostě tolik balíčků nepotáhne. :-D
    A vidím, že drobnější defekty nejsou jen v mém případě, mně dorazily poškozené dvě knihy - taky paperbacky. Ale naštvalo mě to dost teda.

    Pro slečnu výše, kdyby náhodou - mají tam knihy ve všemožných jazycích (ulovila jsem i v češtině. :-)).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, no vidíš, asi to je kvůli poštovnému, že každá zvlášť vyjde levněji? Nevím :) No každopádně je to vážně super obchod a mám fakt cukání jen objednávat a objednávat, protože těch knížek co bych chtěla je fakt hodně :D A ani já jsem nevěděla, že se tam dají najít i knížky v češtině :)

      Vymazat

Děkuji za tvůj příspěvek! Z každé zpětné vazby mám velkou radost a na veškeré komentáře odpovídám :)

Právě čtu

Právě čtu

Opozdilec
tagged: currently-reading

goodreads.com

Followers

Hledání

Instagram

Spolupracuji s

CBDB.cz - Databáze knih a spisovatelů, knihy online

O autorce

Moje fotka
Obyčejná šestadvacetiletá holka z Prahy, nadšená uživatelka instagramu, zbrklá, ale organizovaná, nekonečně zamilovaná do Odeonek. Hlavní čtenářské zaměření - krimi a thrillery. Poznámka k obsahu blogu: Použité obrázky obálek knih pocházejí ze serveru goodreads.com, cbdb.cz nebo databazeknih.cz a pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Úryvky z knih jsou v recenzích vždy označené kurzívou, jsou přímou citací knih a nevyhrazuji si na ně žádná práva. Ta podle zákona náleží autorům knih. Pokud byste mě rádi kontaktovali v jakékoli záležitosti, napište mi na e-mail: MelindaMyaddictions@gmail.com

Populární články

Čtenářský klub - kniha měsíce

Knihy měsíce

Pusťte se do společného čtení knihy měsíce a prodiskutujte ji s námi na fóru!


Kniha měsíce

Blogové narozeniny

Místo pro vaše připomínky

Název

E-mail *

Vzkaz *

Seznam knižních blogerů

Knižní blogeři