1. 6. 2016

Dívka, která si říkala Tuesday - Stephen Williams

Jisté londýnské sídliště je ovládáno násilnými gangy prodejců drog. Denně je vyšetřováno hned několik hrozivých znásilnění a další desítky případů nejsou nahlášeny kvůli strachu obětí, kterým tyto kruté útoky absolutně zničily život. Je tu ale Tuesday. Záhadná mstitelka pohybující se jako stín londýnským podzemím, vraždící monstrum v těle drobné, sotva odrostlé holky, která, jak to vypadá, operuje s vlastním pojetím spravedlnosti. Provokativní nahrávka jednoho z Tuesdayiných útoků se dostane na stůl inspektoru Lossovi, policistovi, který se topí v žalu od chvíle, kdy mu v náručí zemřela vlastní dcera. Nyní má řešení jejího úmrtí přímo před nosem. Stačí jen najít tu klíčovou spojitost.

Inspektor Loss je od té doby, co mu před třemi lety zemřela dcera přímo před očima, jako vyměněný. Nemůže si pomoci, její smrt si klade za vinu a práce policisty mu život zrovna neusnadňuje. Zvlášť teď, když se začaly množit případy brutálních znásilnění a útoků. Někdo si však násilníky vzal do parády. Záhadná drobná emo dívka říkající si Tuesday. Noční můra, přízrak z podzemí, říkejte jí, jak chcete. Pokud jste však vinni z násilí na nevinných ženách, nepřejte si dostat se jí do cesty.

Recenze byla napsána pro server cbdb.cz a její celé znění si můžete přečíst na tomto odkazu.
Share:

2 komentáře:

  1. Skvělá recenze :) Já nějak pořád nevím, co si o knížce myslet a jestli ji chci nebo nechci číst, jsem na hraně :) Opět mě zároveň lákáš, ale na druhou stranu držíš při zemi. Asi to nebudu hrotit, a když na ni přijde čas, tak to tak bude :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Já jsem bohužel opravdu spíše zklamaná :(

      Vymazat

Děkuji za tvůj příspěvek! Z každé zpětné vazby mám velkou radost a na veškeré komentáře odpovídám :)

Právě čtu

Právě čtu

Opozdilec
tagged: currently-reading

goodreads.com

Followers

Hledání

Instagram

Spolupracuji s

CBDB.cz - Databáze knih a spisovatelů, knihy online

O autorce

Moje fotka
Obyčejná šestadvacetiletá holka z Prahy, nadšená uživatelka instagramu, zbrklá, ale organizovaná, nekonečně zamilovaná do Odeonek. Hlavní čtenářské zaměření - krimi a thrillery. Poznámka k obsahu blogu: Použité obrázky obálek knih pocházejí ze serveru goodreads.com, cbdb.cz nebo databazeknih.cz a pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Úryvky z knih jsou v recenzích vždy označené kurzívou, jsou přímou citací knih a nevyhrazuji si na ně žádná práva. Ta podle zákona náleží autorům knih. Pokud byste mě rádi kontaktovali v jakékoli záležitosti, napište mi na e-mail: MelindaMyaddictions@gmail.com

Populární články

Čtenářský klub - kniha měsíce

Knihy měsíce

Pusťte se do společného čtení knihy měsíce a prodiskutujte ji s námi na fóru!


Kniha měsíce

Blogové narozeniny

Místo pro vaše připomínky

Název

E-mail *

Vzkaz *

Seznam knižních blogerů

Knižní blogeři