3. 8. 2014

Top týdne #20

Účastním se projektu/meme/čehosi s názvem Top týdne. Původním autorem je Luu
Úkolem je sestavit 52 žebříčků o 10 položkách na nejrůznější témata. Je to zamýšleno tak, že po celý rok budete každý týden přidávat jeden žebříček (52 týdnů = 52 žebříčků = jeden rok)
Téma číslo 20 zní

TOP OČEKÁVANÝCH KNIH NA PŘÍŠTÍ ROK

Takže knížky na které se těším až vyjdou v češtině a to v roce 2015? Nebo na ty, co prostě vyjdou v roce 2015? Budu to brát tak nějak volně. Jako vždy :D

1) Isla and the happily ever after (Stephanie Perkins) 
Anna a Lola mě neskutečně bavily a jsem si jitá, že Isla mě taky nezklame. Prosím, ať vyjde co nejdřív!!!



2) Memorandom (Anders de la Motte)
O své další knížce se Anders de la Motte zmiňoval už na světě knihy a u nás by měla vyjít v červenci 2015. Nemůžu se dočkat!!


3) The city of mirrors (Justin Cronin)
Pokračování mého milovaného Přechodu. Ach jak já se těším. Ale re-reading před třetím dílem mě nemine. Musím si vše připomenout. Plánován je na květen 2015. Obálka zatím není známa, ale jsem si jistá, že bude krásná. 

4) Since you've been gone (Morgan Matson)
Nevím jestli vůbec někdo plánuje, že to u nás vydá, ale vůbec bych se nezlobila, kdyby ano. Američtí booktubeři jsou z toho unešení.


5) Partials (Dan Wells)
Také si nejsem jistá, jestli někdo plánuje tuto trilogii vydat, ale myslím, že by měla úspěch. Nechce to nějaké nakladatelství zvážit? Hm?? :)


6) Timestorm (Julie Cross)
Mně se prostě tahle série o cestování časem líbí. Doufám, že Fragment nezklame a vydá i další díl.


7) Paper towns (John Green)
Knih Johna Greena není nikdy dost a tahle bude přeložená možná ještě dřív než v roce 2015. Tím víc se na ni těším.


8) Fangirl (Rainbow Rowell)
Sice ji zrovna čtu, ale těším se, až se dostane k nám a já si o ní třeba budu moci promluvit i s těmi, kdo anglicky nečtou/neumí. Je totiž skvělá. Přesně podle očekávání! Asi brzy vyrazím pro další knihy R.Rowell.


9) Slammed (Colleen Hoover)
Jestli je aspoň tak dobrá jako Bez naděje, tak ji hrozně potřebuju!!


10) Fire and flood (Victoria Scott)
Nevím jestli se to někdo chystá přeložit a vydat. Ale spojení Pokémonů, Pána much, Hunger games, Amazing race....kdyby tam bylo ještě něco dalšího co miluju, už by mi asi vybouchla hlava, takže sem s tím! Stejně si to přečtu anglicky, protože to česky nevydají, ale kdyby náhodou....!!! 


Jaké knihy očekáváte s napětím vy? :) Na jakou pecku jsem zapomněla? :) Pište, nestyďte se :) 
  
Share:

13 komentářů:

  1. Zajímavý nápad na článek :) Z tvého seznamu očekávám Papírová města.. a co zbytek..uvidíme :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se celkově tohle meme dost líbí :) Papírová města snad vyjdou dokonce co nevidět a na ostatní je asi ještě brzy se těsit :D Takže...uvidíme! :)

      Vymazat
  2. Since you've been gone vypada skvele :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si myslím :) Asi nezvládnu čekat, jestli se to u nás někdo rozhodne vydat :D

      Vymazat
  3. Super nápad, podobné projekty mám hrozně ráda a chtěla bych se jich taky časem účastnit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, je to paráda :) Taky mám takové projekty ráda :) Někdy je to fuška publikovat je každý týden, ale baví mě to a to je hlavní! Určitě se neboj a zapoj se :) Toto meme je sice starší, ale dá se aplikovat a začít vlastně kdykoli, tak na to nezáleží! :)

      Vymazat
  4. Tyjo tak to jsem hodne pozadu s informacema, krome paper towns mi ani jedna nic nerika, stydim se

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stydět se nemusíš :) Každý má holt v hledáčku jiné knihy :)

      Vymazat
  5. Fangirl som čítala a podľa mňa to bolo skvelé a čítala so aj tvoju recenziu a tiež ma tie pasáže s fanfictions nudili a preskakovala som ich ku koncu a ani toho nelutujem D:
    k tomuto článku - Na Slammed sa teším aj ja, a nejako váham, či počkať kým to tu výjde, alebo sa do toho pustiť v anglitčine lebo Colleenine knihy Maybe Someday a Ugly Love (ak si o nich nepočula, určite si ich prečítaj :) ) sú proste úžasné a dúfam, že aj tie u nás vydajú :D
    Na Islu viem, že sa teší viacero ľudí, ale mňa to akosi neláka - Annu som ani nedočítala a do Loly som sa teda vôbec ani chuť nemala púšťať...aj keď som to možno čítala iba v zlý čas a keby to čítam inokedy, tak by sa mi to páčilo :)
    Na Paper Towns sa tiež strašne teším a zdá sa mi že majú výjsť ešte tento rok - minimálne na SK - myslím že v septembri alebo oktobri :D ale tým som si neni istá :)
    Partials (Potomkov) mám v slovenčine už nejakú dobu (rok aj 8 mesiacov :D ) na poličke a akosi sa k tomu neviem odhodlať :D
    a Since You've been gone sa tiež teším - akurát mám rozčítané Second Chance Summer - ktoré síce vyšlo v CZ ale ja to akosi čítam v anglitčine :D - a je to docela dobré :D a som určite zvedavá aj na túto knihu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O těch dalších Coleeniných knihách jsem nic neslyšela, možná jsem zahlédla na goodreads, že existují, ale když říkáš, že stojí za to, jdou do mojí TBR :)
      Jojo, Paper towns asi vyjsou dřív,ale nevím přesně kdy :)
      Partials vyšlo ve slovenštině? :) No tak to se snad češi pochlapí a vydají to také :) Jsem na čtení ve slovenštině moc líná :D To už spíš ta angličtina. Je to divné, ale nejsem zvyklá ve slovenštině číst, ač jí rozumím :) Ale slováci jsou zvyklí číst česky :) No...jsem holt líná :D
      Díky za obsáhlý komentář!! :) :) Měla jsem z něj obrovskou radost :)

      Vymazat
    2. To by si si ich teda mala prečítať - Maybe Someday má aj obsiahly ( tuším osem pesničiek) soundtrack a je úplne super a je naspievaný iba kvôli tej knihe a aj Ugly Love má - iba jednu ale je super :) Naspieval ich Griffin Peterson :)
      Hej vyšlo :D už hodne dávno :D
      Hej, Slováci sú zvyknutí čítať v češtine - a čo sa dá robiť, keď u vás toho vychádza viac? :D A ver mi, časom by si si zvykla aj na slovenčinu :D
      No, ani som si neuvedomila, že bol taký dlhý, až pokým som ho nepublikovala :D asi aj najdlhší aký som kedy napísala :) A som rada, že ťa potešil :)

      Vymazat
    3. Vážně? :) Páni :) No tak to si poslechnu při čtení :)
      Asi bych si zvykla, ale znáš to...lenost je silnější :D A je divné, že angličtina mi takový problém nedělá :D

      Vymazat
    4. Hej, sú úplne dokonalé :D Síce môjmu tatovi začala Ugly love liezť na nervy ale to bude asi preto, že som ju púšťala dokola a nahlas na celý dom :D
      Ja som začala s anglitčinou iba tento rok - zvedavosť bola silnejšia než čakať kedy preložia pokračovanie Ak zostanem, takže tak :D ale dá sa na to zvyknúť - niekedy ma to baví viac ako preklad :D
      Hej, o lenivosti by som mohla rozprávať :D to poznám veľmi dobre :D

      Vymazat

Děkuji za tvůj příspěvek! Z každé zpětné vazby mám velkou radost a na veškeré komentáře odpovídám :)

Právě čtu

Právě čtu

Opozdilec
tagged: currently-reading

goodreads.com

Followers

Hledání

Instagram

Spolupracuji s

CBDB.cz - Databáze knih a spisovatelů, knihy online

O autorce

Moje fotka
Obyčejná šestadvacetiletá holka z Prahy, nadšená uživatelka instagramu, zbrklá, ale organizovaná, nekonečně zamilovaná do Odeonek. Hlavní čtenářské zaměření - krimi a thrillery. Poznámka k obsahu blogu: Použité obrázky obálek knih pocházejí ze serveru goodreads.com, cbdb.cz nebo databazeknih.cz a pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Úryvky z knih jsou v recenzích vždy označené kurzívou, jsou přímou citací knih a nevyhrazuji si na ně žádná práva. Ta podle zákona náleží autorům knih. Pokud byste mě rádi kontaktovali v jakékoli záležitosti, napište mi na e-mail: MelindaMyaddictions@gmail.com

Populární články

Čtenářský klub - kniha měsíce

Knihy měsíce

Pusťte se do společného čtení knihy měsíce a prodiskutujte ji s námi na fóru!


Kniha měsíce

Blogové narozeniny

Místo pro vaše připomínky

Název

E-mail *

Vzkaz *

Seznam knižních blogerů

Knižní blogeři