3. 3. 2014

Book haul alias Měsíční chvástačka za únor 2014

Ahoj, hlásím se jako spousta dalších s dalším vychloubacím článkem. Konec měsíce už je za námi a i já jsem samozřejmě dokoupila pár miláčků do své úžasné malé knihovny :)
Tentokrát je to pouze skromných 7 kousků, přičemž dvě krásky mi dorazily z Anglie a už o nich byla řeč v minulém článku. Technicky vzato by měly patřit do lednové chvástačky, kupovala jsem je už v lednu, ale přišly až v únoru. No, zabijte mě! :D Já prostě CHERUB miluju a chlubit se nimi budu o sto péro ;). Obě Guardian Angel i People's republic jsem četla už dřív jako e-book a stejně jako všechny Muchamorovy knihy stojí jednoznačně za to! Už jen netrpělivé čekám na třetí a poslední díl druhé série CHERUB, který očekávám tak za měsíc (Black friday - opět z bookdepository). V knižním Klubu jsem koupila Město padlých andělů (Cassandra Clare), pro kompletaci mé sbírky nástrojů smrti. Četla jsem opět jako e-book, ale chci je mít i papírové. Ačkoli tu Clary fakt nemám ráda (jsem v blogosféře jediná, komu hrozně leze krkem, nebo co? :D), série jako taková se mi líbí :).
Prozření Mary Dyerové (Michelle Hodkin) jsem ještě nečetla, ale narazila jsem na spousta chvály, hlavně mezi zahraničními blogery/youtubery, tak jsem ji musela mít :)
Polibek pro Annu (Stephanie Perkins)! Sladká, krásná, zamilovaná a roztomiloučká knížka, která se mi hrozně moc líbila navzdory svojí lehké naivitě a přeslazenosti. Anna je trdlo, ale snadno oblíbitelná hrdinka a Étienne, no, posuďte sami :) (spíš samy, pro kluky to asi moc nebude ;)). Protože se mi Anna tak líbila, Lola a kluk odvedle je prakticky povinností. Plánuju se do ní pustit až dočtu to co aktuálně čtu (Grey wolves- R. Muchamore) a moc se těším
Pop Co (Scarlette Thomas) mě také zaujalo na jakémsi blogu nebo youtube kanále, bohužel už si nevzpomenu kde, ani kdybyste mě zabili. Tak jsem pro nic letěla do Luxoru (měli poslední!). Ještě jsem se k ní taky nedostala, ale šifrování, to je moje, hrozně se na ni těším :)
Tak to je ode mě vše, mějte se březnově a adios zas někdy ;)

Share:

2 komentáře:

Děkuji za tvůj příspěvek! Z každé zpětné vazby mám velkou radost a na veškeré komentáře odpovídám :)

Právě čtu

Právě čtu

Opozdilec
tagged: currently-reading

goodreads.com

Followers

Hledání

Instagram

Spolupracuji s

CBDB.cz - Databáze knih a spisovatelů, knihy online

O autorce

Moje fotka
Obyčejná šestadvacetiletá holka z Prahy, nadšená uživatelka instagramu, zbrklá, ale organizovaná, nekonečně zamilovaná do Odeonek. Hlavní čtenářské zaměření - krimi a thrillery. Poznámka k obsahu blogu: Použité obrázky obálek knih pocházejí ze serveru goodreads.com, cbdb.cz nebo databazeknih.cz a pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Úryvky z knih jsou v recenzích vždy označené kurzívou, jsou přímou citací knih a nevyhrazuji si na ně žádná práva. Ta podle zákona náleží autorům knih. Pokud byste mě rádi kontaktovali v jakékoli záležitosti, napište mi na e-mail: MelindaMyaddictions@gmail.com

Populární články

Čtenářský klub - kniha měsíce

Knihy měsíce

Pusťte se do společného čtení knihy měsíce a prodiskutujte ji s námi na fóru!


Kniha měsíce

Blogové narozeniny

Místo pro vaše připomínky

Název

E-mail *

Vzkaz *

Seznam knižních blogerů

Knižní blogeři