26. 8. 2018

Manželka mezi námi - Greer Hendricks a Sarah Pekkanen

Poté, co ji Richard opustil a rozhodl se manželku nahradit mladší a krásnější ženou, se Vanessa zhroutila a odstěhovala se ke své tetě Charlotte. Nyní se Richardově nové snoubence lepí na paty a je jí dokonale posedlá. Poprvé po deseti letech musí Vanessa chodit do práce, ve skříni jí nevisí nepřeberné množství modelů od návrhářů a v lednici nečeká luxusní víno ani nejvybranější lahůdky. Hořké sousto odloučení a ztráta statutu paní Thompsonové se polyká o to hůře, když Vanessa sama ví, že v tom ani ona není zcela nevinně. Selhala v kritickém aspektu manželství a nedokázala Richardovi dát potomka. Nyní se ztrácí před očima a svou bolest utápí v alkoholu. Rekapituluje poslední roky svého života a snaží se posbírat zbytky své důstojnosti. A především se soustředí na život své sokyně.

V den, kdy potkala Richarda, se Vanessa ocitla v pohádce. Královsky bohatý, štědrý, charismatický a šarmantní gentleman se zamiloval zrovna do ní. Velmi rychle se vžila do role dokonalé ženušky vlivného podnikatele. Teď ale přišla o všechno. A pomyšlení, že si Richard vezme jinou ženu, ji bolí tak moc, že se rozhodne vzít situaci do vlastních rukou. Má totiž plán.
Recenze byla napsána pro web cbdb.cz. Její kompletní znění naleznete zde.
Za recenzní výtisk bych touto cestou ráda poděkovala webu cbdb.cz a nakladatelství Motto.
Share:

4 komentáře:

  1. Moc pěkně napsaná recenze :)Tahle kniha mě láká, už ji mám rezervovanou v knihovně, tak snad nezklame :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :)
      Já měla po dlouhé době takový ten infarktový stav v jeden moment. Takže za mě super :D

      Vymazat
  2. Ty jo, parádní recenze :) Fakt je to tak dobré? Já jsem nějaká skeptická v poslední době v rámci tohoto žánru. Ale tohle fakt vypadá víc než zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Tohle se fakt povedlo :) Já jsem taky skeptik, ale Manželka mezi námi mě překvapila a bavila :)

      Vymazat

Děkuji za tvůj příspěvek! Z každé zpětné vazby mám velkou radost a na veškeré komentáře odpovídám :)

Právě čtu

Právě čtu

Opozdilec
tagged: currently-reading

goodreads.com

Followers

Hledání

Instagram

Spolupracuji s

CBDB.cz - Databáze knih a spisovatelů, knihy online

O autorce

Moje fotka
Obyčejná šestadvacetiletá holka z Prahy, nadšená uživatelka instagramu, zbrklá, ale organizovaná, nekonečně zamilovaná do Odeonek. Hlavní čtenářské zaměření - krimi a thrillery. Poznámka k obsahu blogu: Použité obrázky obálek knih pocházejí ze serveru goodreads.com, cbdb.cz nebo databazeknih.cz a pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Úryvky z knih jsou v recenzích vždy označené kurzívou, jsou přímou citací knih a nevyhrazuji si na ně žádná práva. Ta podle zákona náleží autorům knih. Pokud byste mě rádi kontaktovali v jakékoli záležitosti, napište mi na e-mail: MelindaMyaddictions@gmail.com

Populární články

Čtenářský klub - kniha měsíce

Knihy měsíce

Pusťte se do společného čtení knihy měsíce a prodiskutujte ji s námi na fóru!


Kniha měsíce

Blogové narozeniny

Místo pro vaše připomínky

Název

E-mail *

Vzkaz *

Seznam knižních blogerů

Knižní blogeři