13. 8. 2016

Čtrnáctý hřích - James Patterson & Maxine Paetro (Ženský vyšetřovací klub #14)

Lindsey Boxerová se ani na chviličku nezastaví. Je to sotva devět měsíců, co se jí narodila krásná zdravá holčička, ale povinnosti a zločinci neberou ohled na radosti osobního života. Ve městě řádí zlodějský gang, který terorizuje obchodníky mající při sobě velkou hotovost. Nejhorší však je, že se gang vydává za policisty, nebo ještě hůře, lupiči jsou opravdoví policisté v maskách. Navíc to vypadá, jako by měli vazbu na drogové podsvětí. Je na Lindsay a jejím parťákovi Richiem Conklinovi, aby odhalili totožnost gangsterů a zastavili krvavou stopu, která se za zloději táhne.


Lindsay je v jednom kole. Má však to štěstí, že má po boku skvělého a milujícího muže Joea, který se stará o jejich rozkošnou dcerku Julii, perfektního parťáka Richieho, za kterého by dala ruku do ohně a tři senzační kamarádky Yuki, Claire a Cindy, se kterými již dávno a napůl v legraci založily Ženský vyšetřovací klub. Policistka, koronerka, právnička a reportérka, těžko byste hledali dynamičtější tým pro řešení zločinů. Lindsay je sice v čele oficiálního vyšetřování, ale ani její přítelkyně nezůstávají pozadu a přispívají svou troškou do mlýna. Cindy je nově navíc spisovatelkou a Yuki se chystá udělat zásadní krok ve své kariéře.



Ráda bych touto cestou poděkovala internetovému obchodu knihcentrum.cz za poskytnutí recenzního výtisku.
Recenze byla napsána pro KNIHCENTRUM Revue. Celé znění si můžete přečíst zde

Share:

4 komentáře:

  1. Kniha mě docela láká, ale už jsem od Jamese Pattersona četla dvě knihy a ani jedna z nich mě nijak zvlášť neuchvátila, tak nevím, jestli se mám pouštět do další...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak můžeš!!! :D
      Ne, já asi nejsem dost objektivní. Já ho prostě miluju a každá jeho kniha mě baví hodně, i když samozřejmě některé jsou ještě lepší než ostatní :) Záleží, které jsi zrovna četla...třeba ti budu schopna říct, jestli máš u téhle naději? :)

      Vymazat
  2. Mě tvoje recenze na Pattersona fakt neomrzí, z nich to nadšení pořád tak sálá :D Je neskutečné, že při tom množství knih dokáže vždycky vymyslet něco nového. Budu se těšit na další recenzi jeho knížky, doufám, že to bude na Vraždy na střední škole :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem ráda, že mám pořád aspoň jednu čtenářku, které ještě moje láska k Pattersonovi totálně neodradila :D :D
      Ono je fakt, že hodně z nich asi píše s někým (kdo je ale vždy uveden jen uvnitř a ne na obálce), takže bůhví jak to vlastně je :D ale stejně ho miluju.
      Těš, i když na Vraždy si ještě chvíli počkáš, nicméně dnes jsem si je objednala :)

      Vymazat

Děkuji za tvůj příspěvek! Z každé zpětné vazby mám velkou radost a na veškeré komentáře odpovídám :)

Právě čtu

Právě čtu

Opozdilec
tagged: currently-reading

goodreads.com

Followers

Hledání

Instagram

Spolupracuji s

CBDB.cz - Databáze knih a spisovatelů, knihy online

O autorce

Moje fotka
Obyčejná šestadvacetiletá holka z Prahy, nadšená uživatelka instagramu, zbrklá, ale organizovaná, nekonečně zamilovaná do Odeonek. Hlavní čtenářské zaměření - krimi a thrillery. Poznámka k obsahu blogu: Použité obrázky obálek knih pocházejí ze serveru goodreads.com, cbdb.cz nebo databazeknih.cz a pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Úryvky z knih jsou v recenzích vždy označené kurzívou, jsou přímou citací knih a nevyhrazuji si na ně žádná práva. Ta podle zákona náleží autorům knih. Pokud byste mě rádi kontaktovali v jakékoli záležitosti, napište mi na e-mail: MelindaMyaddictions@gmail.com

Populární články

Čtenářský klub - kniha měsíce

Knihy měsíce

Pusťte se do společného čtení knihy měsíce a prodiskutujte ji s námi na fóru!


Kniha měsíce

Blogové narozeniny

Místo pro vaše připomínky

Název

E-mail *

Vzkaz *

Seznam knižních blogerů

Knižní blogeři