22. 3. 2014

Postcrossing - 36. Francie, 37. Nizozemsko, 38. Německo, 39. Švýcarsko, 40. Německo

36
Přesně tahle já si představuji francouzské městečko. Pohled Lyonu ve Francii  u mě ve schránce přistál za rekordní a neuvěřitelné 2 dny a to je Lyon od Prahy vzdálen 862 km vzdušnou čarou. Líbí se mi

37
Nizozemský západ slunce se mi taky moc líbí. Pošta se ten týden nějak činila. Taky pouhé 2 dny zabralo, než se pohled ocitl v mojí schránce z místa 608 km vzdáleného. Neprojeli byste se taky na kole po tomhle místě? :)

38
Německá pohlednice je něco mezi LALI card a Find Waldo. Na zadní straně je napsáno, co máte ve změti postaviček najít. Dalo mi to celkem zabrat. Mám ráda pohlednice tohohle typu :) Když je navíc na zadní straně připsáno i něco ze života odesílatele, to mě prostě vždycky zahřeje u srdíčka. 395 km. 2 dny. Už mě to ani nešokuje :D

39
Ze Švýcarska přijely děti na vláčku. Autorka je čtenářka, což vždycky potěší a píše o svém rodném městečku. 566 km za 4 dny. 


40
No nepřijde vám tenhle pohled fakt roztomilý? :D Mně jo! :) Přišel z Německa. Popřála jsem slečně v poděkování k narozeninám, protože mi psala, že je bude mít a šíleně ji to potěšilo :) 
441 km za 4 dny je taková normální rychlost :)

Share:

2 komentáře:

  1. vím, že je tenhle článek trochu starší, ale prostě jsem ho musela okomentovat! :D ty pohledy jsou nádherné! hlavně tedy ten první, ale skvělé jsou všechny :) až budu mít víc peněz, stoprocentně se do tohohle taky vrhnu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To neva, že je starší, já jsem ráda, když někdo narazí i na některé starší články a všimne si jich i dlouho po tom, co žebrám na FB o pozornost :D :)
      Děkuji :) Já teď už vážně dlouho nic neposílala...nějak není čas, chuť, peníze (nebo to všechno by i bylo, ale priority jsou jiné)...ale rozhodně s tím zase chci pokračovat :) Je to paráda čas od času najít ve schránce i něco jiného než účty :)

      Vymazat

Děkuji za tvůj příspěvek! Z každé zpětné vazby mám velkou radost a na veškeré komentáře odpovídám :)

Právě čtu

Právě čtu

Opozdilec
tagged: currently-reading

goodreads.com

Followers

Hledání

Instagram

Spolupracuji s

CBDB.cz - Databáze knih a spisovatelů, knihy online

O autorce

Moje fotka
Obyčejná šestadvacetiletá holka z Prahy, nadšená uživatelka instagramu, zbrklá, ale organizovaná, nekonečně zamilovaná do Odeonek. Hlavní čtenářské zaměření - krimi a thrillery. Poznámka k obsahu blogu: Použité obrázky obálek knih pocházejí ze serveru goodreads.com, cbdb.cz nebo databazeknih.cz a pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Úryvky z knih jsou v recenzích vždy označené kurzívou, jsou přímou citací knih a nevyhrazuji si na ně žádná práva. Ta podle zákona náleží autorům knih. Pokud byste mě rádi kontaktovali v jakékoli záležitosti, napište mi na e-mail: MelindaMyaddictions@gmail.com

Populární články

Čtenářský klub - kniha měsíce

Knihy měsíce

Pusťte se do společného čtení knihy měsíce a prodiskutujte ji s námi na fóru!


Kniha měsíce

Blogové narozeniny

Místo pro vaše připomínky

Název

E-mail *

Vzkaz *

Seznam knižních blogerů

Knižní blogeři