15. 6. 2016

Proč jsme se rozešli - Daniel Handler

Min Greenové zůstalo jen zlomené srdce a oči pro pláč po tom, co se rozešla s Edem Slatetronem. Naštěstí má svého dobrého kamaráda Ala, velkou zásobu papíru, propisku a krabici se všemi věcmi, které během svého intenzivního vztahu s Edem nashromáždila. Rozhodne se mu napsat dopis, kde vysvětlí všechny důvody, proč se vlastně rozešli, a vrátí mu všechny ty drobnosti, které nějak souvisí s jejich společnou minulostí.

Daniela Handlera možná znáte pod pseudonymem Lemony Snicket, který se skví na hřbetě knih z Řady nešťastných příhod. Svůj talent čtenářům dokázal nejen na nich, ale i na řadě knih pro dospělé publikum. Proč jsme se rozešli se mu však, z mého pohledu, trochu vymklo z rukou.

Kompletní recenze byla napsána pro portál cbdb.cz a můžete si ji přečíst zde.
Touto cestou bych ráda poděkovala za recenzní výtisk webu cbdb.cz a nakladatelství CooBoo.
Share:

6 komentářů:

  1. Tahle knížka je na mým wishlistu, tak je dobré slyšet, že má takový zamotaný, nedokončený (ač autentický) jazyk. Většinou mi to dělá problém, takové knížky a těžko se mi dočítají. Jinak skvělá recenze :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdá se mi důležité zmiňovat takové věci v recenzi :) Díky moc! :)

      Vymazat
  2. Na tuto knížku se v budoucnu určitě chystám, neskutečně mě láká :)

    OdpovědětVymazat
  3. Cozeee?? Autorem je Lemony Snicket?? To snad nee, to je nejaky omyl :D Miluju Radu nestastnych prihod a tohle si s autorem nejak nedokazu spojit. Knizka je moc graficky povedena, ale od zacatku me nelakala a tvoje recenze me v tom vicemene utvrdila, nerikam, ze tenhle typ peibehu nemam rada, ale uz asi trochu jinak :) Kazdopadne super recenze.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to tak :D :D Já už tenhle jeho pseudonym znám, jinak by mě to taky šokovalo, protože mi to k němu vůbec nejde :D Řada nešťastných příhod je úplně nejvíc nejlepší a jedna z mých nejoblíbenějších middle-grade sérií. Musela jsem si ji koupit v angličtině :D
      Díky!

      Vymazat

Děkuji za tvůj příspěvek! Z každé zpětné vazby mám velkou radost a na veškeré komentáře odpovídám :)

Právě čtu

Právě čtu

Opozdilec
tagged: currently-reading

goodreads.com

Followers

Hledání

Instagram

Spolupracuji s

CBDB.cz - Databáze knih a spisovatelů, knihy online

O autorce

Moje fotka
Obyčejná šestadvacetiletá holka z Prahy, nadšená uživatelka instagramu, zbrklá, ale organizovaná, nekonečně zamilovaná do Odeonek. Hlavní čtenářské zaměření - krimi a thrillery. Poznámka k obsahu blogu: Použité obrázky obálek knih pocházejí ze serveru goodreads.com, cbdb.cz nebo databazeknih.cz a pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Úryvky z knih jsou v recenzích vždy označené kurzívou, jsou přímou citací knih a nevyhrazuji si na ně žádná práva. Ta podle zákona náleží autorům knih. Pokud byste mě rádi kontaktovali v jakékoli záležitosti, napište mi na e-mail: MelindaMyaddictions@gmail.com

Populární články

Čtenářský klub - kniha měsíce

Knihy měsíce

Pusťte se do společného čtení knihy měsíce a prodiskutujte ji s námi na fóru!


Kniha měsíce

Blogové narozeniny

Místo pro vaše připomínky

Název

E-mail *

Vzkaz *

Seznam knižních blogerů

Knižní blogeři