29. 5. 2016

Blog tour - závěrečné ohlédnutí

Milí čtenáři,
letošní ročník Blog tour je za námi a je mojí milou povinností shrnout úspěchy všech zúčastněných. Sama jsem se odpovědí na své maily bohužel nedočkala, ale o to větší radost jsem měla z ostatních, kteří se svými vybranými favority navázali spojení a dostali z nich zajímavé odpovědi na své otázky, nebo dokonce ceny do soutěže. 

V oficiální části projektu se zapojilo celkem 19 blogerů a blogerek a 1 čtenářka, která nemá blog, ale přesto sepsala článek a i po skončení projektu se ozvaly dvě další zájemkyně, které by rády pod záštitou Blog tour oslovily své oblíbené autory. Můžeme tedy konstatovat, že již po několikáté pořádaný koncept má pozitivní odezvu u čtenářů a doufám, že si všichni celý průběh užili. 

Minulých Blog tour jsem se nikdy neúčastnila, takže nemohu porovnat pohled účastníka a organizátora, ale můžu vám říct, že klobouk dolů holkám, které uplynulé ročníky zvládly zorganizovat samy. Ráda bych touto cestou poděkovala svým drahým kamarádkám Ellen a Ivcce za skvělou spolupráci a za to, jak jsme to celé společnými silami dotáhly až do konce. Nějaká ta zaškobrtnutí se sice objevila, ale díky jejich neustálé podpoře jsem se kvůli nim nezačala hroutit (jsem totiž ten typ, který nezvládá, když se nedodržuje zavedený plán a něco se sesype) a nějak jsme je vždycky spravily nebo přečkaly. 

Maťa byla první vlaštovkou, která publikovala článek a po tom jejím se již rozhovory sypaly jako po másle :) V následujícím seznamu si najdete přímé odkazy na všechny články, takže pokud jste v průběhu nějaký propásli, můžete se k nim pohodlně vrátit.

1. Maťa
2. Nika Roovy
3. Tereeeza M.
4. Týna Férová
5. Eru
6. GiraffeAndy
7. Vlasta
8. Slavka Knihomolka
9. Cherry Bee
10. Radek
11. Schmetti 
12. Susinnon
13. Marry
14. Amberk
15. Ivcca
16. Ellen

Ne všichni přihlášení nakonec dodali odpovědi, ale nevadí (pokud se stalo, že jsem na někoho zapomněla, hluboce se omlouvám a prosím upozorněte mě na to v komentářích, odkaz obratem doplním, stejně jako články, které teprve (doufejme) vyjdou). I tak jsme měli článků více než dost a možná se ještě nějakých dočkáme do budoucna. Navíc věřím, že to není naposledy, kdy byla Blog tour pořádána a že se její organizace někdo ujme třeba zase za rok. Upřímně říkám, že to není tak jednoduché, jak se na první pohled zdá a chce to pevné nervy, organizovanost, trpělivost a čas.

Za sebe mohu říct, že Blog tour bylo skvělé nakopnutí k tomu, abych konečně vyjádřila do e-mailu svůj obdiv oblíbeným spisovatelům a napsala jim pár milých slov s nadějí, že si třeba najdou chvíli na krátkou odpověď. Nedařilo se mi podle mých představ, ale upřímně jsem ráda, že autoři patrně tak pilně pracují na vydání dalších knih, že si na fanouškovskou poštu najdou čas jen jednou za delší dobu. Jasně, díky nám nemají o živobytí nouzi, ale upřímně, taky jsou to jen lidi a i jejich den má jen 24 hodin. A když spisovatele políbí múza, musí ji využít a nenechat se rozptylovat.

Gratuluji všem zúčastněným, kteří získali pár odpovědí a doufám, že si projekt náležitě užili. Stejně jako vy milí čtenáři. Budu ráda, když se do komentářů vyjádříte s jakýmikoli připomínkami k průběhu. Konstruktivní kritika přijde vždy vhod a já si ji do příštího velkého projektu vezmu k srdci.
Share:

8 komentářů:

  1. Také děkuji za spolupráci <3 Bylo to super, musíme zase něco uspořádat!

    OdpovědětVymazat
  2. Holky, nevidim do zakulisi, ale navenek organizace pusobila bez chybicek :) Ja jsem se moc rada zapojila, bylo moc fajn oslovit oblibene autory a hrozne jsem si uzila jednotlive clanky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem moc ráda :) Je príma slyšet, že jste si to užili a ještě k tomu bez výhrad :)

      Vymazat
  3. Jsem moc ráda, že jsem vylezla z ulity a zúčastnila se! Udělaly jste to moc skvěle, holky! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ďakujem, že ste sa toho ujali a mohla byť Blogtour aj tento rok! :) A z môjho pohľadu organizácia bola super, v pohode sa s vami komunikovalo a vyhoveli ste mojej žiadosti bez problémov, takže za mňa palec hore! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj příspěvek! Z každé zpětné vazby mám velkou radost a na veškeré komentáře odpovídám :)

Právě čtu

Právě čtu

Opozdilec
tagged: currently-reading

goodreads.com

Followers

Hledání

Instagram

Spolupracuji s

CBDB.cz - Databáze knih a spisovatelů, knihy online

O autorce

Moje fotka
Obyčejná šestadvacetiletá holka z Prahy, nadšená uživatelka instagramu, zbrklá, ale organizovaná, nekonečně zamilovaná do Odeonek. Hlavní čtenářské zaměření - krimi a thrillery. Poznámka k obsahu blogu: Použité obrázky obálek knih pocházejí ze serveru goodreads.com, cbdb.cz nebo databazeknih.cz a pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Úryvky z knih jsou v recenzích vždy označené kurzívou, jsou přímou citací knih a nevyhrazuji si na ně žádná práva. Ta podle zákona náleží autorům knih. Pokud byste mě rádi kontaktovali v jakékoli záležitosti, napište mi na e-mail: MelindaMyaddictions@gmail.com

Populární články

Čtenářský klub - kniha měsíce

Knihy měsíce

Pusťte se do společného čtení knihy měsíce a prodiskutujte ji s námi na fóru!


Kniha měsíce

Blogové narozeniny

Místo pro vaše připomínky

Název

E-mail *

Vzkaz *

Seznam knižních blogerů

Knižní blogeři